Kesäyö

Runoilija sarcca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

räiskyvä runoilija
 

Tämä kesäyö,
tuo lähelle kaikki tutut tunteet,
tunteet kaihoisat,lämpimät

sinulta tuoksuvat.
Tämä kesäyö,
tuo tullessaan kaikki koetut hetket,
mielessä tehdyt retket

sinusta voimaantuneet.
Tämä kesäyö,
toi kauneimman ajatuksen,
elämän hauraimman kudelman

sinussa jatkuneen.
Tämä kesäyö,
antoi mahdollisuuden,
elämän suunnan uuden

meidät yhdistäen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot