yksin yössä

Runoilija sarcca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

räiskyvä runoilija
 

yö,
sinisen musta,

hiljaisuudessa lupaus,
lintujen kevyt, raukea siipien havina
havahduttaa minut

kuuntelemaan hiljaisuutta,joka kantaa

salaisuutta tulevasta.....

rakkaus sydämessäni,
kuin meren aallot tyrskytessään
rantakivikkoon,

mukanaan tuoden suolan maun,
raikkaan tuoksun....

minä,
yksin
mieleni virtauksessa
tunnetiloja luoden

ikävöin,unelmoin,rakastan.

Jatkukoon tämä yö
kunnes sydämeni saavuttaa sinut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot