Muisto

Runoilija marinka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä juokset minua karkkuun.
Vaikka koitan pitää sut mun luona.
Sinä et välitä minun tunteista,
niin minä ainakin luulen.
Oletko edes koskaan välittänyt?
Miksi sinä et ole enää samanlainen niinkuin ennen,
silloin kun tavattiin.
Mut et ole enää.
Me ei olla enää niinkuin paita ja peppu
me ollaan ihan jotain muuta.

Selite: 
miksi mies voi olla joskus törkeä naista kohtaan?
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot