muistoja

Runoilija marinka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan sen hetken kun tutustuttiin,
emme tieneet toisista mitään.
Muistan sen hetken kun suudelttiin,
kaikki surut jäi taakse.
Muistan sen hetken kun meillä oli huonoja aikoja,
mutta me selvisimme siitä.
Nyt me vaan onnellisena mennään eteenpäin
ja onnellisesti yhdessä.
Ollaan yhdessä mietitty yhteistä tulevaisuutta
joka toteutuu.
Rakkaus saa meidät aivan sekaisin,
emme ajattele huonoa vaan iloista kahden keskistä aikaa.

Selite: 
kirjoitin mitä mieleeni tuli
Kategoria: 
 

Kommentit

Herttainen rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot