Satutan itseäni

Runoilija marinka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten pitkään jaksan kuunnella sun haukkumista?
Teen kaikkeni sinun eteen ja rakkautemme,
juokset vaan pakoon etkä kerro tunteistasi.

Sinun sanat satuttaa minua joka kerta,
enkä kuitenkaan osaa jättää sinua rauhaan.

Vaikka sanat satuttaa mut rakkaus sinua kohtaan on suuri,
sanat eivät merkitse minulle enää mitään.
Tekosi on tärkein mikä saa minut hymyilemään.

Olen ollut syvässä kuopassa
mutta sinä olet onnistunut jotenkin nostamaan minut ylös.
Vaikka olen sanonut sinullekin pahasti
mutta en ikinä haluaisi sinua satuttaa.

Ehkä rakkaus ja ero tekee meidät molemmat hulluiks
emmekä osaa käsitellä näitä tunteita.
Haluan tietää mitä oikeasti ajattelet
ja mitä oikeasti haluat?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot