Rakas Markus!

Runoilija marinka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet aina mielessäni, en unohda sinua ikinä.
Muistan meidän hyvät ja iloiset asiat. Aina.
Sinä olit minulle tosi tärkeä ja rakas ihminen.
Kiitän sinua että sain tutustua, tuntea sun lämmön ja rakkautta minuun.
En unohda sua sen takia, koska en ole ikinä saanu mitään, mutta sinulta sain.
Tiedän nyt miltä tunttuu rakkaus, läheisyys ja ilo.
Lähdit liian aikaisin mun luonta, emme kokeileet sitä onnellista hetkeä mitä me yhdessä mietittiin.
Jätit minuun mustan aukon mitä et täyttänyt ilolla ja rakkaudella.
En kertonut sulle miten paljon mä rakastin sua ja välitin.
Nyt kerron mun tunteistaan sun hautakivelle, vaikka ois pitänyt kertoa suoraan sulle, mutta sattui sitten onnettomuus mistä en arvannut että noin hyvälle ihmiselle tapahtuu tämä kamala perjantai aamu.
Nyt olet hyvässä paikassa, Jumalan suojassa, poissa pahuultaan.
Vaikka et varmasti toivonut tämmöista käy, just sulle.
Ole onnellinen siellä taivaan kodissa ja minä tulen sinne sun luo sitten kun mun päivät ovat luetut.
Lupaathan odottaa?

Selite: 
Markukselle. Joka oli minun poikaystävä mutta sit se kuoli auto-onnettomuudessa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis. Voimia sinulle!

Aivan ihana, vaikkakin surullinen.
Otan osaa ja voimia sinulle. <3

*Kyyneleitä*
Niin ihana. <3
Otan osaa.

 

Käyttäjän kaikki runot