oletko mukanani

Runoilija marinka

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos minä itken, pyyhitkö kyyneleeni?
Jos minä olen yksin, tuletko seuraakseni?
Jos minua paleltaa, ojentaisitko takin ja lämmittäisit?
Jos minulla on murheita, tuetko minua?
Jos meillä on jotain säpinää, teetkö aloitteen?
Jos minulla on vaikea olla, tuletko auttamaan minua?
Jos minä hymyilen, hymyile sinäkin.
Jos minä pyydän tanssimaan, teetkö sinä sen?
Jos minä en halua, ethän pakota mua?
Jos minä osoitan tunteitani, älä naura!
Jos minä pyydän sua ulos, ethän valitse kavereitasi ennen minua?
Jos minulla on jokin huonosti, sinuun pitää huomata se.
Jos minulla on vaikeita aikoja, tuetko minua pyytämättä?

Selite: 
Ollille <3<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpöä <3
Suosikit :)

Ihan ylihieno! :D

 

Käyttäjän kaikki runot