Keväinen maailma

Runoilija Pennikikkarainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 27.2.2024 21:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

My thoughts are like a spine growing twisted.
 

Kevät haisee,
kaikki muta ja kakka kaivautuu pinnalle,
jää kiiltelemään hangelle
Kevät on ruma,
sora ja kura, värjää maan harmaaksi.

Sorraa, kurraa ja pakokaasusta väriä!

Toisaalta!

Kevät on valoisa ja lämmin,
jääpuikot kimaltelee, kaikki herää
Kevät tuoksuu,
tuore paju ja päivänkakkara,
nuotiolla paistettu makkara.

Keväästä nauttii ja sitä vihaa.

Kevät on vastakohtien aikaa!

Selite: 
Juupasen jupati :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot