Splitted

Runoilija Pennikikkarainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 1.4.2024 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

My thoughts are like a spine growing twisted.
 

Two Loves,
Two Fears,
Two Tears

I'm being ripped, torn apart
I'm being shredded

They charm with such intense,
I've got no resistance

I'm splitted, my heart's splitted



I am bleeding

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot