Me, maailma

Runoilija Pennikikkarainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 27.2.2024 21:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

My thoughts are like a spine growing twisted.
 

Seinät kaatuu,
katto sortuu,
Me jäämme

Maa murenee,
taivas putoaa,
Me pysymme

Maa tuhoutuu.

Me pysymme,
kaikkeus kivijalkanamme

Selite: 
Tämä tuntuu kestävältä :))))))
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot