Syytetty

Runoilija Pennikikkarainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 1.4.2024 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

My thoughts are like a spine growing twisted.
 

Minussa on vikaa,
oikein olan takaa
Halua on rakastaa,
unelmien polkua astahtaa
Tulevassa valo kajastaa

Olenko kuin olisin vai olenko kuin minun pitäisi tuntea olevani?

Minä olen meidän suhteemme erhe,
tahra, jota pestään pois
rike, jota korvataan
sakko, jota maksetaan

Minulle ei sallita erheitä,
minun ei sallita olla itseni

Minä kaipaan sinua rakas

Anna minulle voimaa hyväksyä itseni sellaisena kuin olen

Rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Teki kipeää lukea, tarkkanäköisesti kirjoitettu tärkeääkin tärkeämmästä aiheesta: miksi emme saa olla mitä olemme?

Tämä runo nosti pintaan vanhat, ahdistavat tunteet. Vaikuttavaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot