Puistotie

Runoilija Pennikikkarainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 1.4.2024 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

My thoughts are like a spine growing twisted.
 

Etenen,
ruohonkorret kahtia jakaen,
vesipisarat neljään halkoen,
tuulen kahdeksaan siivuten.
Kutistun matkalla.

Tiellä,
joka kertoo minusta.

Selite: 
Unen tuotosta
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno visuaalinen runo! Pidän!

hieno ja mielenkiintoinen, monitulkintaisen geometrinen runo. pidin!

Todella hieno visuaalinen runo! Pidän!

hieno ja mielenkiintoinen, monitulkintaisen geometrinen runo. pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot