Nimetön kyynel

Runoilija Pennikikkarainen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2008
Viimeksi paikalla: 27.2.2024 21:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

My thoughts are like a spine growing twisted.
 

Kyynel kasvojen virrassa,
nimetön sellainen,
jota kohtaan olen kädetön,
en voi tutkia sitä,
muokata sitä,
tuntea sitä

Voin vain syödä sen,
hetkeksi helpottaa,
tuska kutsumaton

Pian on kaksi nimetöntä,
kolme,
neljä ja loppua ei näy.

Liu'un mäkeä alas ja lujaa
Onneksi en vielä näe mäen loppua
Kun sen näen, en tiedä mitä teen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksia herättävä hieno runo.

Kuin syksykierre jotain pelottavaa kohden
on surua jota ei hallitse, joten sen syö
ja jatkaa liukua kohti alas päin.. hui
surullinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot