Rakkauden Nalle

Runoilija BellahEd

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

OLEN TÄSSÄ ITSE HUOMOKUULOINEN NAINEN NIIN VOI TUTUSTUA ROHKEESTI VAAN JOS HALUATTE :)
 

Meistä jokainen joskus toivoo olevansa kuin pieni pörröinen nallekarhunen.
Kaulassa sillä rusetti violettinen.
Rinnassa sen sykkii sydän rakkauden, hellyyden.
Turkki sen porröinen, siksi se on hellyttävän suloinen.
Jokainen haluaa syliinsä sen pehmeän pörröisen, tunteakseen rakkauden.
Silmät tuon nallen suloisen valloit
Uskollinen otus tuo turvallinen, rauhoittava on.
Nallea tuota helliä silittää saa se hyvän olon tunteen aikaan saa.
Sitä saa rutistaa, sen syliin hellän pehmeään nukahtaa.
Kuin pakoon pahaa maailmaa huomaan oman rakkauden vaan turvallisesti nukahtaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot