lähellisyyttä

Runoilija BellahEd

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

OLEN TÄSSÄ ITSE HUOMOKUULOINEN NAINEN NIIN VOI TUTUSTUA ROHKEESTI VAAN JOS HALUATTE :)
 

Paras paikka

Lähelläsi on turvallista,

hyvä olla.

Käsivartesi ympärilläni,

huulesi huuliani vasten.

Syliisi, aivan lähellesi

sinne minä kuulun.

Paras paikka

Lähelläsi on turvallista,

hyvä olla.

Käsivartesi ympärilläni,

huulesi huuliani vasten.

Syliisi, aivan lähellesi

sinne minä kuulun.

Se on paras paikka maailmassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot