kyyneet

Runoilija BellahEd

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

OLEN TÄSSÄ ITSE HUOMOKUULOINEN NAINEN NIIN VOI TUTUSTUA ROHKEESTI VAAN JOS HALUATTE :)
 

Hauskat asiat ovat hauskoja.
Ja sitäkin hauskempia,
jos koen ne yhdessä sinun kanssasi.

Rakastan sinua henkäyksin,
kyynelin ja hymyin,
rakastan voimasta koko elämäni!

Kaikki mitä rakastan tuntuu puolinaiselta,
ellet sinä ole kanssani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot