Onnellinen

Runoilija BellahEd

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

OLEN TÄSSÄ ITSE HUOMOKUULOINEN NAINEN NIIN VOI TUTUSTUA ROHKEESTI VAAN JOS HALUATTE :)
 

Onnellinen

Olen onnellinen kun löysin sinut.
Kun joka ilta viereeni uinut.
Aamuisin saan pusun ennen ku meet,
Sä mut onnelliseksi teet.
Rakastuin sinuun <3 ja elämäni on sinä <3

Tää on kai kauneinta mitä mulla on,
kun joku tuo elämään suuremman valon.
Sydämestä tyhjät paikat täyttää.
Tää rakkaus rakkaudelta näyttää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot