Kaunis mies

Runoilija hulluksi tullut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kaiken mitä rakastaa, eikä itseään pysty enää vahvaks tuntemaan. Silloin sanat katoaa, ja itkuun tunteet tahtoo hukuttaa...
 

Kaunis mies uskoo ja toivoo,
valvoo ja odottaa
naisensa vuoteella.
"Ei elä, nukkuu vain..."
Sanoo mies, katsoen rakastaan jo kaivaten.
Molemmat heistä,
eläneet parhaat hetkensä.
Saaneet rakastaa ja iloita,
surra ja kaivata...

Kaunis mies miettien kysyy:
"Kauanko vielä..?"
Kuuleeko, Kuvitteleeko,
tuon kauniin äänen joka vastaa:
"Vielä hetki, jaksa vielä..."

Kaunis mies uskoo ja toivoo,
valvoo ja odottaa
naisensa vuoteella...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot