Venyn kuin joku kiskoisi

Runoilija Sedrik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunsin lämpöä sen helmikuun myötä.
 

Ja niin mä
venyn tässä
yksinäisyydessäni
niin ohuiksi säikeiksi

että mua ei voi edes soittaa

jos uskallat kokeilla
melkein lupailen jo
katkeilen aivan
kuin en olisi
koskaan

vielä ollutkaan ehjä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaihoisa ja vähän surumielinen hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot