Tässä ja tänään

Runoilija Rusinankukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 8.11.2023 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.6.1989

Den som sover, syndar inte.
 

Laulavat, että elämä on helppoa kun on joku josta pitää kii.
Koskeeko se myös muuta kuin toista ihmistä?
Minä pidän kiinni kynsin, hampain mutten saavuta mitään.
Minä en enää taistele joka päivä.

Päivät pilkkaavat minua, kuluvat noin vaan pois ja seuraava lankeaa armottomat säteet aseenaan verhojen raosta minua kiduttamaan.
Enkö voisi päästä jo pois?
Vihdoinkin, eikö tämä maailma voisi minut armahtaa?
En jaksa yhtään taistella enää!

Roikun tässä tuskaisessa elämässäni.
Jälleen sylkivät yhden diagnoosin kasvoilleni.
Tuntuu, kuin joku ampuisi minua säännöllisesti haulikon suolapanoksilla.

Mutta ei se minun kipuni ole suolan eikä edes haulikon aiheuttamaa.
Ellei syöpä osaa ampua haulikolla.

Selite: 
Rankka jakso elämässä menossa, sairautta ja kurjuutta tuntuu riittävän.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot