Auta mua

Runoilija Rusinankukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 8.11.2023 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.6.1989

Den som sover, syndar inte.
 

Mulla olisi sulle pyyntö, ihan pieni pyyntö vain.

Auta mua taas välittämään, rakastamaan, olemaan läsnä. En halua enää elää näin, etten enää välitä.
Auta mua tuntemaan, edes jotakin. En halua enää elää tuntematta vihaa, rakkautta, onnea, pettymystä.
Auta mua heräämään, näkemään, kokemaan ja uskaltamaan. En halua enää sulkea silmiäni ja olla näkemättä kaikkea sitä kauneutta joka tuolla on.

Auta mua olemaan lämmin. En halua palella enää.
Auta mua olemaan ihminen. En halua olla enää mitä nyt olen.
Auta mua olemaan kaunis. En halua enää vihata peilikuvaani.

Auta mua.
Auta mua olemaan... minä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot