Herttarouva

Runoilija Rusinankukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 8.11.2023 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.6.1989

Den som sover, syndar inte.
 

Kaulassa pronssinen ketju.
Ketjun päässä sydämen muotoinen riipus.
Riipuksessa kuva pelikortista.
Pelikortissa rakkauden maa hertta.
Herttakortti arvoltaan rouva.
Herttarouva, rakkauden valtiatar.

Ässät, kuninkaat, akat, jätkät.
Kuvakortteja.

Elämä on korttipeli.
Paras käsi voittaa.
Pelikorteissa yksi on ylitse muiden: patarouva.
Kenen käteen se jää, hän häviää pelin.
Minä näen asian toisin.
Minusta ei ole herttarouvan voittanutta.
Voiko sellaisella kädellä hävitä, josta löytyy rakkauden valtiatar?

Kaulassa pronssinen ketju.
Ketjun päässä sydämen muotoinen riipus.
Riipuksessa kuva pelikortista.
Pelikortissa rakkauden maa hertta.
Herttakortti arvoltaan rouva.
Herttarouva, rakkauden valtiatar.

Minun suojelijani, minun kaulaketjussani, minun ihollani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot