Vanhan nartun pako talutushihnasta

Runoilija Rusinankukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 8.11.2023 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.6.1989

Den som sover, syndar inte.
 

En voi tehdä muuta, kuin päästää sinut menemään.
En ansaitse tätä elämää jossa pakotat minut elämään. Tunnen itseni vanhaksi nartuksi, jota sinä pidät talutushihnassa ja komennat mielesi mukaan. Kanssasi minulla ei ole ihmisarvoa.
On vain sinun tarpeesi, sinun halusi ja sinun suunnitelmasi.
Mitä minä saan tästä kaikesta?
Minä kuihdun, poltan liikaa tupakkaa ja juon alkoholia turruttaakseni sen, etten ole kanssasi enää onnellinen.
Fyysinen mielihyvä ei korvaa henkistä pahaa oloa. Sinä et edes osaa pitää lupauksiasi.
Unohdat minut ja kaiken mitä olet luvannut.
Etkä koskaan edes pyydä anteeksi.
Me emme kuulu yhteen, vaikka hetken luulin niin. Hetken olin aidosti onnellinen, suunnittelin kanssasi asioita.
Tiedätkö, mikä on kaikista pahinta?
Me emme ole edes me, emme ole virallisesti yhdessä. Olen tavannut ystäviäsi, ja sinä minun.
Ja minun ystäväni ihmettelevät tapaa, jolla minua kohtelet.
En ansaitse sitä, en ole tehnyt sinulle mitään pahaa enkä ole paha ihminen.
Sinä et voi liikkua kanssani enää julkisilla paikoilla, ettei kukaan pääse kysymään sinulta minusta.
Sillä mitä sinun elämääsi tulee, minä en kuulu siihen. Minä vain käyn, pyörähdän lakanoissasi ja taas lähden.
En saa jättää tavaroita luoksesi.
Ja tiedän, ettei sinulla ole toista - olen ainoa.
Ja sinä kohtelet minua näin.
Et tiedä, kuinka se koskee.
Enkä edes näytä sitä sinulle.
Mistä sinä tietäisit, kun et koskaan kysy miksi olen surullinen?
En aio olla takiasi surullinen enää.
En odota sinua.
Vapautan itseni tästä talutushihnasta.
Olen sen velkaa itselleni.
En anna sinun rikkoa minua.
Sinun menetyksesi, ei minun.
Olen pahoillani, ettet ollutkaan se keneksi sinua luulin ja keneen alunperin ihastuin.
Tämä oli tässä.
On minun vuoroni olla vahva, kaunis ja rohkea.
Ja lähteä.

Jätin kuristuspantani eteiseen.
Otan ensiaskeleet vapauteen ja korjaan aiheuttamasi haavat.
Joku rakastaa minua vielä, jos ei kukaan muu niin minä itse.
Tällä teollani osoitin sen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot