Rikkonaisia ajatuksia

Runoilija Tiinamaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rajulle riemulle koittaa raju loppu, 
loistonsa hetkellä se tuhoutuu kuin
tuli ja ruuti toisiaan suudellessa."

(W.Shakespeare; Romeo & Julia) 
 

Mielikuva hymystäsi
tunne kosketuksestasi
kätesi solmussa
käteni kanssa
- en tahtoisi päästää irti

Sydämen kuperkeikka ja
nenän nyrpistys

Olet ajatuksena
ensimmäinen
Olet kuvana
viimeinen

- perhosia vatsan pohjalla

Täpinän tunteena,
miltä sylisi tuntuu
miltä silmäsi näyttävät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

Hyvin osaat kuvata
jännittävän odotuksen tunteen. : )

 

Käyttäjän kaikki runot