Särkyvä

Runoilija Tiinamaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rajulle riemulle koittaa raju loppu, 
loistonsa hetkellä se tuhoutuu kuin
tuli ja ruuti toisiaan suudellessa."

(W.Shakespeare; Romeo & Julia) 
 

rikkirevityt siivet syntymälahjaksi,
epäusko ihmisten palkkana elämästä

valkoinen puku vasten kalpeaa ihoa,
veren väriset hiukset ja kaula
suudelmien jälkeen mustana

verivana valkoisella seinällä,
kuviot minun sormenjäljistä muodostuneena

nuken kasvot särkyneenä unelmien tavoin,
kori täynnä sirpaleita ja tunne
rakkaudesta lattialla sydämeni seurana.

punaisella huulipunalla piirrän
peiliin särkyneen sydämen

rakas?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot