Punkkari

Runoilija Tiinamaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rajulle riemulle koittaa raju loppu, 
loistonsa hetkellä se tuhoutuu kuin
tuli ja ruuti toisiaan suudellessa."

(W.Shakespeare; Romeo & Julia) 
 
Sillä oli vahvasti
meikatut silmät
ja vihreä tukka.

Sen silmät olivat siniset
ja huulet mustat.

Se kuunteli punkkia
kasetilta
ja puhui rakkaudesta.

Ja minä tuijotin sen polvia,
sukkahousut revenneet.
Enkä uskaltanut
sanoa
rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot