Ikävä

Runoilija Tiinamaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rajulle riemulle koittaa raju loppu, 
loistonsa hetkellä se tuhoutuu kuin
tuli ja ruuti toisiaan suudellessa."

(W.Shakespeare; Romeo & Julia) 
 

Ikävän tunteen
kaikuna rakkaus.

Katseesi
- se pysähdyttävä,
metroaseman tungoksessa
sai minut punastumaan kuin
teini-ikäisen.

Olen nähnyt sinut surullisena.
Olen tuntenut rakkautesi ihollani.
Olen näyttänyt sinulle maailmani,
antanut kartan itseeni.

Ja sinä hivelet niskaani, josta saan kylmiä väristyksiä.
Suusi korvanlehdelläni kuiskaamassa maagisia sanoja.
Aivan muiden ihmisten silmien alla.

Aika kultaa muistot - jotkut viisaat sanoivat.
Minä en tahdo kultaa muistoissani,
minä tahdon sinut vierelleni aivan kuin eilen.

Kosketuksesi tuntui tänään erolta.
Kävelit ovesta ulos.

Oven kolaus jäi kaikumaan tyhjään asuntoomme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot