Rakkausruno

Runoilija Tiinamaria

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rajulle riemulle koittaa raju loppu, 
loistonsa hetkellä se tuhoutuu kuin
tuli ja ruuti toisiaan suudellessa."

(W.Shakespeare; Romeo & Julia) 
 

Huulesi huulillani
Kätesi lanteillani
Ihosi ihossani

Suljin silmäni piirtäen
sormenpäälläni
muistiini vartalosi

jokaisen kaarteen
jokaisen arven

jotta voisin yksin ollessani
kuvitella sinut helpommin
viereeni.

Huuleni suudelmiesi
jälkeen hellänä

Ihoni kosketuksesi
jälkeen lämpimänä

Ja sydän.

Se odottaa seuraavaa hetkeä,
jolloin se voi taas tuntea
sydämesi sykkeen.

Selite: 
Kun ikävä on useammin vierellä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ooh. Ihana. Itsellä soi vielä kunnon rakkausviisu taustalla niin tämä runo toi kylmiä väreitä!

kaunista,hyvä siä.

 

Käyttäjän kaikki runot