Ensilumi suurkaupungissa

Runoilija zarvati

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008
Viimeksi paikalla: 10.12.2023 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen haaveilija joka tykkää avaruudesta, tähdistä ja kuusta, vedestä ja luonnosta, filosofiasta, mystisistä asioista, ja tieteestä sekä taiteesta. Luen paljon ja piirrän sekä maalaan. Ja tietysti kirjoittelen runoja. :)
Vaivun silloin tällöin melankoliaan, mutta olen loppujen lopuksi toiveikas otus. ;)
 

Kylmään sementtiruutuun
putoaa ensimmäinen arka lumihiutale
Se sulaa vaikka neliö on kylmä
Mutta sieltä mistä se tuli
kylmistä pilvistä
on paljon viileämpää
ja siksi jääkin on lämmin

Lumihiutale
pehmeä
suli kaupungin jalkakäytävälle
Satoi satoi
uutta lunta
pysyvämpää
Tuhannet askeleet
kaupungin kaduilla
tallovat lumipeiton
tiiviimmin ruutuja vasten
Kunnes aurinko paistaa niille taas
ja voikukat versovat
niiden väleistä
villeinä
onnellisina

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot