Musta kotka

Runoilija zarvati

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008
Viimeksi paikalla: 10.12.2023 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen haaveilija joka tykkää avaruudesta, tähdistä ja kuusta, vedestä ja luonnosta, filosofiasta, mystisistä asioista, ja tieteestä sekä taiteesta. Luen paljon ja piirrän sekä maalaan. Ja tietysti kirjoittelen runoja. :)
Vaivun silloin tällöin melankoliaan, mutta olen loppujen lopuksi toiveikas otus. ;)
 

Musta kotka levittää siipensä
minun sydämessäni
ja sen silmät kiiltävät julmasti
Yhtäkaikki, hyvää se tahtoo
mutta tuskaa saa aikaan
Yön pimeydessä en voi nähdä sitä
mutta kuulen sen siipien viuhuvan
ja se ääni vie minut täältä jonnekin kauas –

Katseeni lasittuu
kunnes havahdun
ja näen kotkan sinun silmiesi pohjalla

Ja jokaisen muunkin
kun oikein tarkkaan katson

Musta kotka on meissä jokaisessa
Ja se odottaa koska pääsee vapaaksi -

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot