Olen löytänyt, mitä etsin

Runoilija zarvati

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008
Viimeksi paikalla: 10.12.2023 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen haaveilija joka tykkää avaruudesta, tähdistä ja kuusta, vedestä ja luonnosta, filosofiasta, mystisistä asioista, ja tieteestä sekä taiteesta. Luen paljon ja piirrän sekä maalaan. Ja tietysti kirjoittelen runoja. :)
Vaivun silloin tällöin melankoliaan, mutta olen loppujen lopuksi toiveikas otus. ;)
 

Ennen halusin kaikkea
lisää ja enemmän
Janosin nähdä maita ja mantereita
Halusin kuulla, tietää kaikesta kaiken
Ja nähdä miten aurinko nousee etelässä
nähdä kaukaisen maan tähdet

Halusin uusia tavaroita,
halusin henkisiä kokemuksia
halusin kaikkea mitä ei voi saada

Minä etsin rauhattomana, tietämättä mitä
Uutta jumalaa?
Uutta uskoa?
Uutta tietoa ihmisestä? Maailmasta?
Uusia ystäviä?
Uusia maisemia?
Uusia esineitä?
Mutta tavallaan, se ei ollut mitään noista.
Se olit sinä jota etsin.

En kaipaa enää mitään muuta
jos vain minulla on sinut.
Tiedäthän, minä etsin rakkautta.
Ja olen löytänyt sen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot