Haavoja

Runoilija zarvati

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008
Viimeksi paikalla: 10.12.2023 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen haaveilija joka tykkää avaruudesta, tähdistä ja kuusta, vedestä ja luonnosta, filosofiasta, mystisistä asioista, ja tieteestä sekä taiteesta. Luen paljon ja piirrän sekä maalaan. Ja tietysti kirjoittelen runoja. :)
Vaivun silloin tällöin melankoliaan, mutta olen loppujen lopuksi toiveikas otus. ;)
 

Ääniä menneisyydestä
minä kuulen
vaikka suljen mieleni
Voisiko minun haavojani paikata
Voisivatko ne kasvaa umpeen
hävitä kokonaan

Vain sinä voit ne nähdä
Vain sinä voit ne tuntea
Virheet
Inhottavat salaiset uurteet sormiesi alla
Virheet
joista minut tuomittiin
ehkä iäksi
Kunnes maa pysähtyy ja aurinko sammuu

Ja ehkä sittenkin kuulen äänen
joka pilkkaa minua
Ja tunnen kipua

Vai voisivatko haavani kasvaa umpeen
Voiko niitä ikinä mikään paikata
Voiko vikojani mikään korjata
Voiko näkymätöntä paikata
Minä en sitä tiedä mutta ehkä aika antaa vastauksen

Olkaa minulle ystävällisiä
Voitteko tehdä sen
Älkää ratkoko haavojani auki

Minä kaipaisin ehjää sielua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot