Alakuloinen syksy

Runoilija zarvati

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008
Viimeksi paikalla: 10.12.2023 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen haaveilija joka tykkää avaruudesta, tähdistä ja kuusta, vedestä ja luonnosta, filosofiasta, mystisistä asioista, ja tieteestä sekä taiteesta. Luen paljon ja piirrän sekä maalaan. Ja tietysti kirjoittelen runoja. :)
Vaivun silloin tällöin melankoliaan, mutta olen loppujen lopuksi toiveikas otus. ;)
 

Kesä on pian ohi
Niin nopeasti kuluvat päivät
Niin nopeasti parhaat hetket rientävät ohitse
Kun on syksy
ja tuulessa ulvovat puut
minä muistelen sinua
Kun on syksy ja sataa vettä, räntää
Kun on pimeää…
Juuri silloin minä tarvitsen muistoja
Muistoja hymystäsi
Kuka olisi uskonut että päivät kuluvat niin nopeaan
ja kuka olisi uskonut
että pian syksyn tuuli lennättää meitä ympäriinsä
kuin kypsyneitä lehtiä
- hajalleen, pois toistemme luota
Tulee syksyjä muita
Tulee sateita, jotka piiskaavat ikkunaasi
Ja silloin, voitko kuulla
murheellisen tuulen huutavan
tai kuiskaavan, sinun nimeäsi?
Voin melkein kuulla hengityksesi
Tunnen tuoksusi, se leijuu uniini
Ja kaukana jossain sytytät ikkunalle kynttilän merkiksi
Mutta silti… minä vedän ikkunaverhot kiinni
Sillä en kestä katsella kuinka sade itkee
ja suree menneitä aikoja, ja tulevia
Tulee monia syksyjä, monia elämän tiellä
Mutta tänä syksynä käperryn vain kirjani ääreen
ja kuuntelen kuinka sade kuiskailee
ja tuuli huokailee lohduttomana,
ikävöiden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot