Rikkinäiset ihmiset

Runoilija 9f88a14cd1c33fdc37e0731b2dc3306a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.3.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2018 22:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Ristiriitainen 

Sopivasti vääränlainen
Seurana kyseenalainen

 
 

Aina joku nukkuu yönsä ulkona
Ja joku nukahtaa vasta
Kun tyyny on märkä surusta

Vanha mies joka osti mun maalauksia
Kuoli hankeen talven kovimpina pakkasina
Elämänsä viimeisinä viikkoina
Hän ei olisi edes tunnistanut minua

Siskoni pelkää niin paljon jäädä yksin
Että hänen rakastamansa mies
Saa hakata hänet henkihieveriin
Kunhan illalla sitten suukottaa
ja pyytää anteeksi

Ja ne kaksi ovat muuttumassa kolmeksi

Vaikka yrittäisin sulkea mieleni
Ajattelen kokoajan
Miksi meidän täytyy kokea niin paljon pahaa
Ollaksemme kokonaisempia?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaiseva. 
 

Käyttäjän kaikki runot