Mielipuolikkaat

Runoilija 9f88a14cd1c33fdc37e0731b2dc3306a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.3.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2018 22:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

Ristiriitainen 

Sopivasti vääränlainen
Seurana kyseenalainen

 
 

Jouluaattona

Huusit hulluna
Sekopäisen juttuja

Laitoit itkemään

Viiltelit sanoilla
Kaiken minussa

Pakkasin vaatteeni
"Muuta et saa"

Huonekalut minun asunnosta
Haet kun joku lainaa autoaan

Näin sinun silmistäsi
Kuinka nautit kun murenin

Kirjoitit viestejä entisille naisillesi
Koska tiesit että se sattuisi

Ja kun aamulla päätin lähteä
Kysyit enkö jäisi syömään vielä

Et voinut edes katsoa silmiini
Kirjoitit lapsellisen tekstiviestisi

"Älä rakas mene
En ollut oma itseni"

Niin helppoa se oli
Niin helppo minä olin

Niin helposti minä jäin

Jotta historia
Saisi itseään toistaa

Jotta sinä pyromaanini
Voit polttaa minut aina uudestaan

Ja uudestaan

Kunnes jäljellä on pelkkää tuhkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on tuttu rakkauden polku, todesti kirjoitettu. Tosiaan, moni voi samaistua tähän sisältöön.

Tämä on kyllä täydellinen. Tähän voi myös samaistua moni. Kiitos :) Suosikkeihin.

Tarkasti nähty ja vahvasti eletty, en haluaisi olla tuossa tilanteessa, kumpanakaan osapuolena.

"jotta sinä pyromaanini / voit polttaa minut aina uudestaan" vau, todellista tekstiä ja tämä riipaisee lukijaakin niin paljon etten osaa pukea sanoiksi. todella hyvä runo ja sulle vahvuutta tehdä aina niin kuin sydän sanoo

 

Käyttäjän kaikki runot