Liian hiljaista

Runoilija 9f88a14cd1c33fdc37e0731b2dc3306a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.3.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2018 22:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Ristiriitainen 

Sopivasti vääränlainen
Seurana kyseenalainen

 
 

Me ei uskalleta sanoa
Ettei tästä tulisi todellista

Mutta sen huomaa kaikesta

Kun kosketat minua

Teet sen kuin pakotettuna

Enää nukkuessa
Et silitä minun hiuksia

Kauan tätä voi jatkua

Kerro ettet enää rakasta minua

Selite: 
kuin kämppäkavereina
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen mutta hieno runonen. koavsti pidän!
Piinaavaa kerrontaa, asiat täytyy voida selvittää pian.
 

Käyttäjän kaikki runot