Nimetön

Runoilija 9f88a14cd1c33fdc37e0731b2dc3306a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.3.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2018 22:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Ristiriitainen 

Sopivasti vääränlainen
Seurana kyseenalainen

 
 

En koskaan kai löydä sanoja

Joilla tätä kuvailla

En tunne mitään

Joka päivä

on merkityksetön ja tyhjä

Millään

Ei ole väliä
Minä en vain välitä

Unohdan syödä

Enkä jaksa hymyillä

Kaiken metelin keskellä

Mielessäni
On kuolemanhiljaista

Täällä
Joka päivä

Merkityksetön ja tyhjä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot