Euforia

Runoilija 9f88a14cd1c33fdc37e0731b2dc3306a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.3.2009
Viimeksi paikalla: 3.7.2018 22:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Ristiriitainen 

Sopivasti vääränlainen
Seurana kyseenalainen

 
 

Makaan pumpulissa
Pehmeissä

Terälehdissä

Usvaista ympärillä

En tiedä olenko hereillä

Ei sillä ole väliä

Minä seilaan
Euforian aalloilla

Lämmintä kuin rantahiekassa

Suloista unta

Ennen kuin huominen tarttuu kurkusta

Kylmine käsineen

Kuristaa

kertoo niin

Etten kuollutkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot