Nimetön

Runoilija TippaLilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällänen eläinrakas kissahöperö joka harrastaa sillon tällön amatöörirunoilua... Eläimet on aina ollu mulle tosi tärkeitä, oli ne sitten kissoja, kaloja tai gerbiilejä. Ei siis ihme, että monet runoni kertoo niistä tai on omistettu niille.
 

Tää tapahtuu aina uudestaan, hän minua satuttaa.
Ansaitsisin parempaa, järki huutaa.
Ei paljon vaadi löytää parempaa, joku joka arvostaa.
Miksi ei kukaan kelpaa? Miksi en löydä sitä Oikeaa?
Muiden kanssa ei ole hauskaa, en miään irti saa.

tiedän vastauksen tän... Ne muut ei ole hän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot