Muistutus

Runoilija TippaLilla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällänen eläinrakas kissahöperö joka harrastaa sillon tällön amatöörirunoilua... Eläimet on aina ollu mulle tosi tärkeitä, oli ne sitten kissoja, kaloja tai gerbiilejä. Ei siis ihme, että monet runoni kertoo niistä tai on omistettu niille.
 

Se että hymyilen,
ei tarkoita etteikö sydän särkyisi.

Se, että en itke,
ei tarkoita etteikö minuun sattuisi.

Se etten valita,
ei tarkoita ettenkö ajattelisi.

Se että puhun,
ei tarkoita että minut tuntisi.

En ole tyhmä, sokea tai kuuro,
vaikka joku niin luulisi.

Olen tehnyt valintoja,
ei sillä että se kellekkään kuuluisi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot