joutsenet laulavat hiljaisuuteen

Runoilija kenkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

valuvia sydämenlyöntejä
mustaan kynsilakkaan

itku kimaltaa
odottaa

ja ulkona on taas syksy,
se on lehvissä, pilvissä, maan hiipuvassa lämmössä

joutsenet laulavat
hiljaisuuteen

ja minä
en uskalla edes hyräillä
ettei ääneni sortuisi

Selite: 
lähtö on jo niin lähellä
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin särkyvän herkkää, surullista, koskettavaa... Tämä maalailee mieleeni surullisen kauniita kuvia.

kaunis ja hauras runo, suosikkeihin!

Niin herkästi kirjoitettu runo. Kauniita kielikuvia...

 

Käyttäjän kaikki runot