Nimetön

Runoilija kenkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keskikesä,
ja uima-altaan reunalla sinä
kastoit minut veteen,
läpinäkyvän lasin taakse kuvaksi.

Taustalla olivat pihlajat
hunnutettuina valkoisella, ja tuulen
laulu muuttui epävireiseksi surusta.

Pääskysten siluetit taivaalla mustissaan
saattueesta jälkeen jääneinä.

Keskikesä,
ja päivä vajosi altaaseen,
keinui veden alla.
Koiranputkien nenäliinat liehuivat
ja sinä olit siinä vielä hetken
ennen yötä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Haikea ja kaunis.

Hyvin kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot