Tilaisuus

Runoilija kenkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikään ei voita samalla aallonharjalla kellumista
Toisen syvänteitä
Ja niiden tuntemista omikseen

Sinä pyysit
ja minähän tottelin,
se oli helppoa kuin silmien sulkeminen
silloin kun uni on löytynyt taas

Oli helppoa upota jälleen,
helppoa kuin sinisyyteen ajelehtiminen
silloin kun on
ikävästä versoneen puun oksalta
pyydystänyt mielenrauhansa

ennen kuin se lehahtaa lentoon ja hetki on ohi.

Sinä pyysit ja minä tottelin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot