Loka

Runoilija kenkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On hyvin pimeää
tiheään asutuilla kaduilla

Vihdoinkin sataa

Minä olen heijastus ikkunassa

Vastapäätä
sisäpihan toisella puolen
joku istuu kynttilänvalossa

Välissä tuuli huutaa

Mieleni tekee avata ikkuna ja huutaa takaisin
MINÄ RAKASTAN SINUA HELSINGIN YÖ

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin tunnelmallinen runo. toisinaan paikkoihin voi jopa kiintyä enemmän kuin ihmisiin. todella upea

 

Käyttäjän kaikki runot