Hymy/Haava

Runoilija Kuoleman Prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pinnan alla haavat kirvelee
En tiedä miten kertoisin
Tahtoisin välillä vaan satuttaa itseäni
Kaikkien teiden mielestä sen ansaitsisin
Mutta mitälläkö korvaan sen?
Hymyllä,tietenkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot