Nimetön

Runoilija Kuoleman Prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Musta vaan tuntuu et oon romahtamispistees/
En mä tiedä enää mite kääntäsin sen uuden lehden/
Haen mun ongelmille selkoo sulta/
Mut sä vaan sanot et tehdään muuta/
En mä pysty enää nukkuu/
Haluisin vaan et mun ajatukset hukkuu/
Antaisit mun hakea apua/
Mulla ei oo kohta siihenkään enää voimia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot