Ego

Runoilija Kuoleman Prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En odota enää mitään
Mikään ei tuu muuttuu
Et sä välitä yhtään
Vaikka niin oon halunnu jo kauan uskoa.
En merkitse sulle yhtään mitään,
Tai anteeks,
Kyllähän sua sillon kiinnostaa,
Kun vaarassa on sun Ego.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot