Tällästä tänään

Runoilija Kuoleman Prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en tiedä enää mitään
Sä ajattelet liian erillailla
Kaikista asioista.
Kuitenki rakastan
Miksi?
En mä tiedä enää
En muista
Oon vaan niin sekasin
loppu
väsyny
kyllästyny
tähän kaikkeen.
Ja mitä mä sun kanssa teen?
Ajatukset juoksee ympyrää.
Miks kaikki on niin vaikeeta?
eiku nii joo,
``se on elämää``.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot