Syytökset satuttaa

Runoilija Kuoleman Prinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos lepään
Mun täytyis tehdä jotain
Jos teen jotain,
Ois pitäny tehdä jotain muuta.
Ja olinhan unohtanut jo jonkun asiankin.
Jos tarvitsen rahaa,
Teitä varten,
Minä tuhlaan ihan liikaa.
Jos sanon jotain,
Sehän syyttää tietenkin sinua
Vaikka oikea syyhän on tietenkin minussa
Kenessäkö muussa sitten?
Jos en ole tehnyt jotain,
Mitä et ole edes käskenyt,
Sehän on maailmanloppu!
Mutta kun sinä sammut taas perjantaina,
Mikä ongelma se on?
Kun sinä tuhlaat itseesi,
Ei kukaan sano edes mitään.
Ja jos sanoisinkin,
Meissä muissahan on tuhat kertaa enemmän syytä.
Ja lainaten sinua
``Te ette tee mitään,
arvosta mitään,
tottele mitään,
hyväksy mitään,
ymmärrä mitään.``
Niin,
Ei varmasti.
En minä ainakaan ymmärrä,
Miten vika on aina minussa,
Eikä sinussa koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot