Isovanhemmillle

Runoilija kathanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen luonnonlapsi
 

Olen onnellinen ja kiitollinen, että sain kasvaa teidän hellässä huomassa turvallisessa kodissa täynnä rakkautta ja lämpöä maaseudun ihanassa rauhassa.

Koska vanhempani olivat nuoria ssadessaan minut autette te kasvutustyössä ja autoitte minua teitte minusta sen mikä nyt olen.

Aina teillä on päällimäinen huoli minusta ja jaksette aina niin ihanasti kannustaa eteenpäin kun vastaan tulee haasteita ja vastoinkäymisiä.

Jaksamisenne on uskomaton sairauksista huolimatta painatte puutarhassanne työtä pitkin päivää lähelle yötä.

Väälin itku silmässä mietin mitä elämäni tule olemaan ilman teitä. En sano sitä tarpeeksi usein, mutta RAKASTAN TEITÄ olette TÄRKEITÄ.

Aina on niin ihanaa pala kotiin teidän luoksenne. Rakkaisiin kotimaisemiin. Sydän on aina siellä missä on koti eli teidän luonanne rakkaat mummo ja vaari.

Minä tarvitsen teitä vielä turvakseni, sillä tunnen olevani vasta taimi, jolle toivotte vahva varsi versooa. Kuljetaan vielä yhdessä eteenpäin.

Tahdon, että näette vielä sen päivän kun sukuun astuu uusi polvi ja minusta tulee äiti. Tahdon, että joskus ssan lapsia he saisivat tietää kuinka rakastavia ihmisiä te olette.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hieno rakkauden osoitus! Toivottavasti isovanhempasi saavat lukea tämän :)

Ihanan kaunista rakkauden osoitusta ja kiitosta isovanhemmille:)

 

Käyttäjän kaikki runot